Voedingsadvies


Een gezonde lifestyle wordt in hoge mate bepaald door een gezond en evenwichtig voedingspatroonWie gezond, energiek, slank en tevreden met zichzelf wil zijn of blijven, moet in veel gevallen anders leren eten.

Omdat we geleidelijke aanpassingen in uw voedingspatroon aanbrengen, is de kans op succes het grootst. Zonder gebruik te maken van rare diëten, pillen of maaltijdvervangers, gaan we langzaam uw voedingsgewoonten aanpassen. We kiezen er niet voor om alle koolhydraten of eiwitten te schrappen, dit is op den duur niet vol te houden. De basis blijft dus hetzelfde, waardoor u niet apart hoeft te gaan koken.  Samen stellen we een voedingsschema op dat bij uw leefomstandigheden past, waarin alle benodigde vitaminen, mineralen, eiwitten, suikers en vetten zitten die u nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren.

Om te beginnen, gaan we kijken naar uw huidig voedingspatroon. Met een schema voor 10 weken gaan we dan aan de slag. Het grootste effect wordt bereikt als u naast het letten op de voeding ook begint met sporten.  
Kan geen verbinding maken met Instagram. Probeer het later opnieuw.